Det mest solgte LED skiltet

led skilt

LED skilt har blitt norske bedrifters førstevalg i valg av fasadeskilt. Vi har tidligere skrevet om de forskjellige typene LED skilt som du kan velg mellom (klikk her), men hva er den mest solgte LED skilt løsningen?

Når høst- og vintermørket omfavner Norge så blir det fort tydelig hvorfor de tradisjonelle skiltplatene – ofte kun lyst opp av et par enkle lyskastere ikke lenger holder mål.

Synlighet er alfa omega og LED skilt er som skapt for det mørke skandinaviske vinterhalvåret.

Du har sikkert lagt merke til de flotte nye skiltene som lyser opp fasaden på kontorbygg lokalt eller ved siden av motorveien på vei inn mot de store byene. Felles for disse skiltene er at de fleste er frontbelyste LED skilt. I dag er frontbelyste skilt det mest solgte LED skiltet på markedet og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

  • Maksimal synlighet
  • Rimelig å produsere ved bruk av standard-profiler
  • Enkel montasje – skiltet kommer ferdig på skinner lakkert i veggens farge
  • Godkjent for både ute- og innendørs bruk
  • Lang holdbarhet

Et frontbelyst LED skilt er helt tett bak samt på sidene (sargen) – så kun fronten slipper ut lys. Valgene er tilnærmet uendelig helt fra kun en enkel logo i tekst eller over på mer kreative løsninger med et bredt fargespekter. Det finnes nesten alltid en løsning for deg og din bedrift.

led skilt

Vi sier “LED er ikke LED”. Hva mener vi med det? For at LED skiltet skal gi din bedrift lengst mulig levetid er det viktig med den nyeste LED-teknologien og kunnskap. Alle komponentene vi bruker har IP-grad 67. Hva betyr det for deg? Jo, IP6x er markedets strengeste krav til tetthet og betyr i enkle ord at skiltet skal motstå norsk vind og vær på sitt verste.

Sammen finner vi en løsning

Kanskje du trenger du et LED skilt eller kanskje du planlegger for fremtiden? Uavhengig av årsak hjelper Ditt Grafisk alt fra gründere til godt etablerte selskaper å oppnå “garantert synlighet” i form av bl.a. LED skilt. Vi har både kunnskapen og erfaringen som skal til – rådfør deg gjerne med oss.

led skilt

Om du befinner deg i Kristiansand, Stavanger eller Bergen er ingen hindring. Vi har nettverk av godkjente montører over hele landet som mer enn gjerne henger opp ditt nye LED skilt. Vi håndterer alt fra prosjektering frem til skiltet henger godt belyst på veggen.

Tittel

Gå til toppen