Stort, langt & bredt

Våre maskiner kan kjøre flere meter i bredden, flere titalls meter i timen – med høy kvalitet og fargetetthet, på utallige materialer for langvarig bruk både inne og ute. Alt som skal til for å pryde store flater!

Hva tilbyr vi?

Banner / Flagg

Alle størrelser for både inne/ute. Med eller uten konfeksjon som sydde kanter, borelås, kanaler m.m. Utallige materialer.

Plakater

Små eller store antall i alle formater og materialer avh. av bruk ute og/eller inne.

Vindusdekor

Dekor som varer. Vår ekspertise på ulike materialer/folier, sikrer et garantert flott og varig resultat.

Klistremerker

Alle størrelser, materialer og antall. Avh. av bruk sikrer vi riktig folie enten det er nødvendig med Hi-Tac, laminert m.m.

Plate-/ stadionskilt

Årlig produserer vi tusenvis av plateskilt i alle størrelser. Som oftest 3 mm alu. sandwich med folierte flater for et flott og varig uttrykk.

Tapetfolie

Maling er ikke alltid nok for å skape ønsket uttrykk. Vi folierer vegger både inne-/utendørs og riktig materialvalg sikrer et varig resultat i alle størrelser.

Messe / Event

Vegger, disker, tekstilbanner, roll-ups, m.m. Alt som behøves til din neste messestand – produsert etter dine mål og ønsket uttrykk.

Konturskjært

Renplukkede / løse bokstaver og tekst i alle størrelser. Vinylfolie etter ønsket kvalitet/utførelse og med eller uten print/trykk. Vi har en løsning på alt!

Med fokus på miljø

Som sertifisert Miljøfyrtårn skal vi bistå våre kunder med å finne de mest miljøvennlige løsninger og være den foretrukne samarbeidspartner for miljøvennlige produkter og tjenester.

Se mer?

I vår digitale produktkatalog ser du mer av våre storformat-produkter og tilhørende tjenester.

Bildegalleri