Fullt utbytte

Enten det er bil, henger eller helikopter. Få fullt utbytte av din mest kostnadseffektive markedsplass. Vi ordner alt fra idé/skisse til ferdig godkjent montering.

Hva tilbyr vi?

Logodekor

Din mest synlige og kostnadseffektive markedsplass fortjener å skinne. Vis frem logo, produkter og tjenester. Vi bistår med idé og skissearbeid, samt innehar solid kunnskap om hver enkelt bilmodell og dens muligheter for et flott resultat.

Helfoliering

Unngå slitasje på bilens originale lakk og få akkurat den fargen du ønsker deg – både næring og privat. Helfoliering er svært utbredt og fordelene er mange, både for lakkbeskyttelse og at det ofte er rimeligere å helfoliere enn å bestille ønsket lakkfarge.

Solfilm

Enten det er for UV-/varmebeskyttelse, innsynsbeskyttelse, generell sikkerhet eller utseende på din bil. Våre sertifiserte montørerer sikrer profesjonell montasje og livstidsgaranti på utført jobb/solfilm.

Beskyttelse

Vi tilbyr transparent beskyttelsesfilm på utsatte steder som; innsteg, bakfanger m.m. Små merker og mindre riper elimineres av seg selv. Veistøv, fugleskitt, insekter og annen forurensing vil ikke misfarge filmen og tørkes lett av. Hør med oss for mer informasjon.

Våre produkter

Et utvalg produkter vi jobber med

Holdbar kvalitet

Montasjen utføres alltid av godkjente montører og våre monteringsteknikker eliminerer behovet for kniv direkte på lakkerte flater. All dekor monteres etter folieprodusentens gitte anbefalinger så kvalitet og holdbarhet er nøye testet.

Se mer?

I vår digitale produktkatalog ser du mer av våre produkter og tjenester innen bildekor, solfilm og helfoliering.

Bildegalleri