Solfilm – sikre bedre inneklima i næringsbygg

solfilm

Det kan fremstå komplisert og utfordrende å velge riktig solfilm til ditt behov; enten det er til næringsbygg eller privat. Utfordringen er å finne ut hvilken solfilm som dekker ditt konkrete behov og ikke minst avdekke om du skal montere solfilmen på innsiden eller utsiden av dine vinduer.

solfilm

Solfilm kan primært deles opp i 3 kategorier:

Varmereduksjon – Du ønsker og dempe mest mulig av solvarmen

Når du ønsker å dempe varme så er det uten tvil utvendig solfilm som gjør jobben best. Når solfilmen monteres utvendig avvises varmen på tidligst mulig tidspunkt og sørger at at varmen ikke får varmet opp hele glassstrukturen.

Her finnes alt fra prisgunstige solfilmer til avanserte solfilmer. Hør med oss så finner ut samme hva som passer best for deg.

Dempe lys og varme

I enkelte tilfeller er det ønskelig å dempe lys i tillegg til varmen. Mørke filmer med lavt lysgjennomslipp gir deg akkurat dette. Mørke filmer må ikke monteres direkte på flyt-glass, spesielt ikke på innsiden.

Dette kan løses med to-lagsfilmer kalt DUAL-R og kommer i innvendig og utvendige varianter, avhengig av behovsfordelingen mellom demping av lys og varme.

Jeg vil hindre innsyn!

En myte vi må avlive med en gang for alle – enveisfilm eksisterer ikke. Dette vil alltid være avhengig av lysforholdene, hvilket betyr at når det er mørkt på kvelden vil det være mulig å se inn.

Det finnes dog løsninger på akkurat denne utfordringen og en av de er å montere en utvendig lyskilde som fortsatt vil sørge for at speileffekten opprettholdes selv når det er mørkt ute og lyst inne.

solfilm

Uansett hva ditt behov er så finner vi en optimal løsning. Vi er sertifiserte på å legge solfilm og er forhandler av Solfilmsgruppen, med alle garantier og trygghet dette innebærer for deg som næring-/privatkunde. Ta kontakt, så hjelper vi deg idag!

Tittel

Gå til toppen