Ny printer – nye muligheter

printer

Fremtiden kommer tidlig her på landet. Som et “landlig reklamebyrå” ser vi det som vår plikt å kombinere topp moderne med god gammeldags service, kvalitet og erfaring.

Det er ikke fordi Skjeggestad-broen har kollapset at våre nye maskiner har funnet veien til Revetal, men et direkte resultat av nytenkning og naturlige utvidelser.

Så hva er det vi har funnet på nå?

Endelig kan vi leke oss med vår helt nye UV flatbed-printer. En ganske unik maskin – i alle fall her i Vestfold. Så hva er så spesielt med den? Vel, det er opp til kreativiteten å finne ut av. Her skal vi i alle fall nevne noen av høydepunktene.

Print rett på platen

Som navnet (flatbed) tilsier, er printeren en flat seng for utallige typer plater og materialer. Ikke en myk og god en, men en hard og stabil seng for plater som trenger en kreativ overhaling. Platene mates på et bord, og etter en kort power-nap er platen ferdig utsmykket med de deiligste farger og andre effekter. Ferdig herdet, uten bruk av folie og klar til bruk. Alskens materialer er mulig å printe på, deriblant:

  • Aluminium
  • Akryl
  • PVC
  • Glass
  • Papp/Kartong
  • Tre

printer

Klart blekk & embossing

Akkurat som på trykksaker kan klart blekk benyttes til å utheve spesifikke detaljer i printen. Flere lag med klart blekk skaper en 3D-lignende embossingeffekt, hvorav detaljer virkelig popper ut. Dette ser ikke bare unektelig bra ut på vanndråper, men alle typer detaljer som bl.a. tekst og områder som er naturlig blanke.

Hvitt blekk

Normalt sett er alle printmaterialer hvite. Med hvitt blekk åpner muligheten for å printe på materialer i alle farger, samt transparente varianter som akryl og glass. Avhengig av hvor mye hvitt blekk man legger bak har man full kontroll på hvor transparent man ønsker det. Hele eller kun deler av printet kan ha forskjellige grader av gjennomsiktighet, noe som skaper en utrolig flott dybdeeffekt.

printer

Hva nå?

Vi gleder oss til å utforske alle muligheten maskineriet gir oss, og ønsker velkommen til nok en industriell revolusjon på landet. Unike løsninger og en enda høyere kvalitet til våre kunder ønskes velkommen!

Tittel

Gå til toppen