Skilting

//Skilting
Skilting2017-01-31T11:04:02+00:00

BLI SETT

Hvordan bli lagt merke til i bybildet, definere sin posisjon i nærområdet og på sikt bli et «landemerke» folk refererer til? Svaret for mange er gode og flotte fasadeskilt – strategisk plassert og estetisk i stil med den øvrige fasaden.

VALG AV LYSSKILT KREVER KUNNSKAP

Spør oss – vi har høy kompetanse på LED-teknologi og muligheter.

LYSSKILT

Den kanskje mest i øyenfallende form for profilering er lyskilt. Skiltene kan produseres i utallige kombinasjoner og utførelser, hvorav lyskilden kan benyttes på svært kreativt vis. De mest populære variantene er frontbelyst og bakbelyst, men mulighetene og materialvalget er mange. I samarbeid med riktig skiltleverandør vil man komme frem til løsninger som passer både estetisk og arkitektonisk til resten av bygget. Her presenteres noen av de vanligste variantene av lysskilt.

Sargbelyst

Lysutslipp i sarg. Lystett front og bakside.

Frontbelyst

Lysutslipp i front av bokstaven. Lystett sarg og bakside.

Bakbelyst

Lysutslipp i bakkant av bokstaven og inn mot vegg. Lystett front og sarg.

Helbelyst

Lysutslipp i front og sarg. Lystett bakside.

Glorie

Lysutslipp i form av en glorie i bakkant av hele bokstaven. Lystett front og sarg.

LED ER IKKE LED

LED er ikke bare LED. Med lang erfaring innen utvikling av LED-produkter innehar vi en høy kompetanse på LED-teknologi – den mest fordelaktige lyskilden i lysskilt.

LED-TEKNOLOGI

Vi benytter utelukkende nyeste LED-teknologi i alle våre skilter. I tillegg til å være en mye mer energieektiv løsning, tilfører LED-teknologien lysskiltet betydelig lenger levetid enn konvensjonell belysning.

IP-GRAD

Alle komponenter innehar minimum IP grad 67. IP6x er strengeste tetthetsklasse for mekanisk inntregning (objekter/støv). IPx7 definerer nødvendig beskyttelse for å kunne motstå kraftig spyling og/eller tung sjø.

INGEN LYSFARGEFORSKJELL

En stor utfordring i produksjonen av LED er å sortere dioder med samme fargetemperatur (binning). Alle våre LED-skilt benytter utelukkende en 3-stegs MacAdams sortering for å sikre at lysfargeforskjeller unngås.

UTEN LYS / UTFREST

Brorparten av skilt er uten lys og valgmulighetene begrenses kun av kreativiteten. Skilt uten lys egner seg godt som for eks. sekundær- og innedørs beskiltning. Det er også mange muligheter for ekstern belysning i form av lyskastere, spotter, m.m. Moderne produksjonsteknikker åpner for muligheten til å printe rett på plater og å frese ut symboler/bokstaver med høy presisjon.

Her presenteres de mest brukte materialene i produksjon av skilt uten lys. Alle varianter kan freses ut til ønsket form, og kan fint kombineres med hverandre.

Ibond

Lettvektplater bestående av aluminium på hver side med en solid komposittkjerne. Fås i flere typer, deriblant børstet alu.

Akryl

Fås i flere ulike varianter og tykkelser. De vanlige er transparente, frostet eller opale. Kan både folieres og lakkeres.

PVC

Rimelige lettvektplater med en skummet kjerne. Tilgjengelig i mange forskjellige tykkelser og kan både folieres og lakkeres.

SKILTBELYSNING?

Vi tilbyr et komplett utvalg innen skiltbelysning. Ved å bytte til LED-basert belysning slipper man unna stadige lyskildeskift.

GODKJENT MONTASJE

La oss stå for monteringen og vi sikrer et perfekt sluttresultat.

  • BESIKTELSE
    Sammen finner vi ut av mest hensiktsmessig plassering og finner en løsning for godkjent montasje.
  • PROSJEKTERING
    I samråd med kunden jobber vi frem detaljerte skisser, visualiserer og dokumenterer hvordan sluttresultatet blir.
  • MONTASJE
    Vi tilbyr rask, sikker og effektiv montering i alle høyder. Godkjent montør og utelukkende riktig montasjemateriell.

NOE VI KAN HJELPE MED?

Send oss en melding
Ditt Grafisk