Dekor & Utsmykking

//Dekor & Utsmykking
Dekor & Utsmykking2017-07-21T08:57:39+00:00

GJØR DET VAKRERE

Vi simpelthen elsker gode løsninger og forsøker å strekke oss langt der andre ser begrensninger.

Alle flater

Det å gjelder å se mulighetene – da alle flater kan utsmykkes. En god kombinasjon av ulike materialer og kreative produksjonsteknikker kan sammen skape et imponerende helhetsinntrykk.

Idé & planlegging

Vi har god erfaring med løsninger for utsmykking av bl.a. kontorer, offentlige rom, hjem, restaurant, m.m. Sammen jobber vi frem en optimal løsning for alle budsjett.

Montering

Utsmykking både inne- og utendørs krever et godt stykke feinschmecker-arbeid. Vi bistår gjerne og er både nøye og effektive.

BILDEKOR

Både helfoliering og delfoliering. Få fullt utbytte av din kanskje mest synlige markedsplass. Vi ordner alt fra idé/skisse til ferdig godkjent montering. Slå deg løs!

+ SÅ MYE ANNET

Fortvil ikke, vi folierer også alt annet enn bil – som for eks. vinduer, vegger, fasader og alle tenkelige objekter. Hør med oss!

KVALITET & HOLDBARHET

All dekor monteres etter folieprodusentens gitte anbefalinger og montasjen utføres alltid av godkjente montører.

Ingen kniv

Våre monteringsteknikker eliminerer behovet for kniv direkte på lakkerte flater. Dette sikrer at det ikke oppstår problemer som rust, riper, osv. den dagen folien skal av igjen.

Holdbarhet

Flere faktorer berører foliens levetid, men generelt kan man regne med fra 3-10 år (avhengig av type folie). Vi benytter kun folie fra anerkjente leverandører, så kvalitet og holdbarhet er nøye testet.

Montering

Dekoren monteres nøye etter skisse utarbeidet på forhånd. Plassering av dekoren er optimal i henhold til ditt ønske samt bilens former, paneler og karrosseri.

SOLFILM

Utallige fordeler og bruksområder. Enten det er for varmereduksjon, UV-beskyttelse eller sikkerhet – våre sertifiserte montørerer sikrer profesjonell montasje.

Solfilm bil

Enten det er for varmebeskyttelse, innsynsbeskyttelse, sikkerhet, eller om du rett og slett vil gjøre noe med utseende på din bil. Livstidsgaranti!

Vindusfilm

Solskjerming til hjem og næring beskytter mot de skadelige strålingene fra solen. Vindusfilm fjerner opp til 99% av UV-strålingen og reflekterer opptil 90% av solens energi.

Sikkerhetsfilm

Markedets bredeste sortiment av splint- og sikkerhetsfilmer. En effektiv måte å beskytte mot glassrelaterte skader, fysiske angrep og kriminalitet.

NOE VI KAN HJELPE MED?

Send oss en melding
Ditt Grafisk