Nettside: 5 gode grunner til at bedriften din trenger en nettside

Utvikling av nettside til din bedrift

Vi mener at alle bedrifter burde ha sin egen nettside. Dessverre ser vi at dette er noe mange mangler. Det kan være flere ulike årsaker til dette, men noe av det som går igjen er at bedrifter mener det er for dyrt eller at de ikke klarer å se behovet. Dette skyldes ofte uvitenhet og manglende kunnskap om de fordelene man har ved å ha en nettside. Det viser seg nemlig at prisen man betaler for en nettside fort betaler seg ned ved hjelp av kunder den gir deg. I tillegg til å gjøre bedriften mer synlig på nett, kan nettsiden også bidra til å tilgjengeliggjøre informasjon for eksisterende kunder, noe som igjen kan føre til økt kundetilfredshet.

1. Nye kunder og økt omsetning

Mange kunder velger å Google bedriften før de tar en beslutning om å gjøre et kjøp. En god og profesjonell nettside gir et positivt førsteinntrykk for nye kunder. Den viser at bedriften din er seriøs og tar virksomheten på alvor, noe som gir både kunder og samarbeidspartnere større tillit til deg som bedrift.

2. Markedsføring

Med en nettside har du en plattform du kan bruke til å dele informasjon om hva du kan tilby av produkter og tjenester. Du kan også produsere innhold som i tillegg til å være til hjelp for kunder, bidrar til økt søkemotoroptimalisering.

3. Åpent døgnet rundt

Nettsiden din er alltid tilgjengelig for både eksisterende og potensielle kunder. Her kan de utforske dine tjenester, kjøpe produkter eller sende inn en henvendelse, selv utenfor åpningstidene. Den kan derfor sees på som en virtuell salgsrepresentant som alltid er tilgjengelig.

4. Økt synlighet

Internett er en global plattform som gir deg mulighet til å nå ut til potensielle kunder i hele verden. Om nettsiden settes opp til å være godt søkemotoroptimalisert(SEO) vil du dukke opp i Google og andre søkemotorer når potensielle kunder søker på deg eller andre ord som forekommer ofte på din nettside.

5. Kundeservice og kommunikasjon

Nettsiden kan brukes til å gjøre deg mer tilgjengelig for kundene dine. Her kan du legge til funksjoner som live-chat, kontaktskjema og annen kontaktinformasjon. Du kan også legge til FAQ-seksjoner som viser ofte stilte spørsmål. Hvis du har svarene på disse spørsmålene på nettsiden vil du slippe en del henvendelser. Har du god kundeservice og er tilgjengelig for kunden, blir kundene mer fornøyd.

 

En god nettside kan sees på som en meget verdifull investering for enhver bedrift. Den gir deg muligheten til å markedsføre deg selv, tiltrekke nye kunder og styrke relasjonen til eksisterende kunder. Ikke undervurder kraften og potensialet i en velutformet nettside – det kan være akkurat det som tar bedriften din til neste nivå.

Vi i Ditt Grafisk hjelper deg med nettside til din bedrift. Vi tar ansvar for hele prosessen gjennom planlegging, design og utvikling. Når siden er ferdig følger vi opp og passer på at siden holder seg vedlikeholdt, oppdatert og trygg. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Relaterte produkter

Tittel

Gå til toppen